Футбол

Тоттенхем – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Getty Images/Global Images Ukraine

14 травня на «Тоттенхем Хотспур» пройде матч 34-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Тоттенхем» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Тоттенхем – Манчестер Сіті

Тоттенхем

Команда опинилася у цікавій ситуації. З одного боку, їй треба було б перемагати. Так, дуже багато було втрачено в середині весни. І коли програєш стільки матчів поспіль, нехай навіть суперникам рівня Ньюкасла, Челсі і тим більше лідерами, Арсеналу та Ліверпулю, то незручно всерйоз розмірковувати про надію вибратися до Ліги чемпіонів. Втім, у Бернлі таки виграли, хай і не без запитань, 2:1. Але хочеться насамкінець реабілітуватися перед уболівальниками. Ось тільки є нюанс: єдиним, хто отримає справжню користь від перемоги шпори у вівторок, це каноніри. Чи Сон і компанія думатимуть, що відібрані у містян очки залишать шанси на титул їхньому головному ворогові?

Манчестер Сіті

Клуб не зміг повторити торішній багаторазовий тріумф у вигляді требла. І хоча Гвардіола і заявляв після вильоту з Ліги чемпіонів, що таке неможливо. Але, звичайно, поступитись, навіть Реалу, за очевидної переваги, особливо в Англії — таке стало ударом. І, відходячи від нього, мало не поступилися Челсі в кубковому півфіналі, але вже там зібралися і досягли успіху. І примітно, що єдиний гол забив наприкінці Бернарду Сілва, головний антигерой протистояння з галактикос. На честь Гвардіоли, потім цей нокдаун вже про себе не нагадував — навпаки, його підопічні у чемпіонському стилі штампували перемоги як без травмованого Холланда, так і з ним. Ерлінг відновився до Ноттінгема Форест і забив чотири рази. Фулхем теж у Лондоні не особливо помітивши, оформивши підсумкові 4:0 на свою користь.

Статистика особистих зустрічей

Половину із 6 крайніх очних матчів виграли шпори. Але цього сезону, після 3:3 в АПЛ, містяни хоча б у кубку виграли – 1:0 у грудні.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на боротьбу від Хотспурс. Можливо, розгром підопічні Гвардіоли і не повторять, але мають виграти не мінімально – використовуємо фору –1 гол (коефіцієнт – 1,63).

  • 7.50
  • 6.02
  • 1.40

Сделать ставку Зробити ставку

По материалам

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»