Футзал

Футзальна збірна України U-19 стартувала з перемоги над Фінляндією

УАФ

Збірна України U-19 з футзалу під керівництвом Ігоря Москвичова, готуючись до відбору Євро-2025 U-19, розпочали виступ на літньому турнірі Summer Cup, який приймає хорватський Пореч.

Участь у змаганнях беруть 9 команд, розбитих на три групи. У своєму першому поєдинку на турнірі юнацька збірна України обіграла однолітків із Фінляндії – 4:1. Голи в складі української команди забили Дмитро Діброва, Артем Клімчук, Артем Малиновський (дубль).

Наступний матч у групі В українці проведуть 20 червня проти команди Іспанії. Гра розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Другий етап змагань, під час якого команди гратимуть із суперниками, що посіли таке саме місце у своїй групі, пройде 21–23 червня.

Участь у змаганнях мали взяти 12 команд, а в суперниках збірної України значилися Туреччина та Хорватія. Утім, кількість учасників скоротилася до дев’яти, тож склад груп змінився.

До групи А потрапили Італія, Польща, Німеччина, до групи B – Україна, Фінляндія, Іспанія, до групи С – Сербія, Хорватія, Чехія.

Читайте також: Визначено склад збірної України U-19 на турнір з футзалу в Хорватії

Футзалу. Summer Cup. 18 червня. Пореч (Хорватія)

Україна U-19 – Фінляндія U-19 – 4:1 (1:0)

Голи: Діброва, 7, Клімчук, 21, Малиновський, 33, 39 – Данієль, 39.

Склад юнацької збірної України U-19 з футзалу

Воротарі – Іван Бєлімов, Артем Рибак, Орест Савонік, Владислав Швець.

Польові гравці – Богдан Цап, Артем Клімчук, Іван Разумний, Ярослав Савич, Тарас Воронюк, Ілля Приходько, Дмитро Діброва, Дмитро Суворов, Даніїл Андрієнко, Олександр Жуков, Станіслав Шклярук, Владислав Камець, Артем Малиновський.

За матеріалами

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»