Гребля

Рибачок прокоментувала скандальну ситуацію з патріотичним написом на каное

Getty Images/Global Images Ukraine. Анастасія Рибачок

Українська спортсменка Анастасія Рибачок прокоментувала скандальну ситуацію з патріотичним написом «Я – українка» на каное, через який їй заборонили використовувати човен:

«Виникла ситуація з моїм написом, його змусили прикрити. Через те, що ЗМІ роздули такий скандал в інтернеті, то мені в принципі заборонили у ньому виходити. Не скажу, що вони неправі – це правило, як мені пояснило ICF, існує вже давно. Як бачите, інші країни взагалі не мають написів.

Проблема в тому, що ані штаб команди, ані ICF не знали, що не можна написів. І коли мені зробили того човна, і ICF знали, що я на ньому буду ганятися на Олімпіаді, мені ніхто нічого не сказав. Звісно, шкода, що не маю запасного човна, лише один привезла на Олімпіаду. Але завдяки напарниці Людмилі Лузан, у неї запас човнів і вона з радістю зі мною поділилася, я виступила у кваліфікації».

Нагадаємо, 8 серпня українські веслувальниці Анастасія Рибачок і Людмила Лузан вийшли до півфіналу Олімпіади-2024 у веслуванні на каное-одиночках через чвертьфінальні заїзди.

За матеріалами

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»