Гребля

Олімпійський чемпіон: «Чекав від Лузан та Рибачок зовсім іншого фінішу»

Getty Images/Global Images Ukraine. Юрій Чебан

Дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Чебан ексклюзивно для Sport.ua прокоментував виступ українок Людмили Лузан та Анастасії Рибачок, які на Олімпійських іграх-2024 не зуміли пробитися до фіналу на каное-двійках на дистанції 200 метрів:

– Якщо відверто, то чекав від дівчат зовсім іншого результату. Адже вчорашній виступ Лузан та Рибачок на дистанції 500 метрів на каное-двійках засвідчив, що вони перебувають у бойовій спортивній формі. Все ж, мабуть, отой «срібний» фінішний спурт забрав у дівчат надто багато сил. Тому й не вистачило на півфінальні заїзди емоційного спалаху.

До того ж, в Лузан виникли проблеми зі спиною й це вплинуло на її технічний збій вже на старті й надолужити прогаяне вже не вдалося. Що ж до Рибачок, то вона вдало розпочала спринт, але поступово збавила оберти.

Звичайно, прикро, що в своєму головному заїзді українки вчора виправдали надії, завоювавши срібні медалі на каное-двійках. Залишається сподіватися, що на наступній Олімпіаді Лузан і Рибачок візьмуть своє і в одиночках.

Раніше ми повідомляли, що чемпіона ОІ у стрибках у висоту забрали в лікарню перед стартом фіналу.

За матеріалами

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»