Футбол

Астон Вілла – Болонья. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Getty Images/Global Images Ukraine

22 жовтня на «Вілла Парк» пройде матч 3-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Астон Вілла» зустрінеться з «Болоньєю». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Астон Вілла

Команда розпочала новий, і вже можна говорити, що явно успішний етап своєї історії, після повернення на Туманний Альбіон Унаї Емері. У Бірмінгемі в іспанця виходить набагато краще, ніж було в Лондоні, з Арсеналом. Прийшовши у розпал сезону, новий наставник підняв нових підопічних на 7-ме місце. А в минулому розіграші, за активної участі в Лізі конференцій, від літньої кваліфікації до весняного плей-оф, віллани виграли у Тоттенхема суперечку за 4 позицію в АПЛ. Наразі виходить триматися на непоганому рівні на внутрішній арені, хоча, наприклад, Арсеналу поступилися 0:2. Ну а фактичний дебют у Лізі чемпіонів розгортається просто чудово. Англійці розгромили на виїзді Янг Бойз і за рахунок сейвів Еміліано Мартінеса та єдиного голу Дурана вдалося обіграти і Баварію.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Болонья

Клуб здійснив прорив минулого сезону — сенсаційно вдалося піднятися на 5-е місце, яке цього разу стало достатнім для виходу до Ліги чемпіонів, також уперше в історії. Але влітку з проекту пішло кілька героїв того прориву: Калафьорі продали до Арсеналу, Зіркзея — до Манчестер Юнайтед. І, головне, Тіаго Мотта подався тренувати Ювентус. Звісно, ​​є й новачки, наприклад, за Даллінга Тулузі віддали 15 мільйонів. Та й наставника взяли досвідченого – з Фіорентини перебрався Вінченцо Італіяно. Але очікувано россоблу просіли на внутрішній арені, майже не виграючи. А у Лізі чемпіонів не вдається забивати. Із Шахтарем вдома італійці звели до нульової нічиєї, при не забитому Судаковим пенальті, а Ліверпулю поступилися 0:2 на Енфілді.

Статистика особистих зустрічей

Обидві сторони дебютують у форматі Ліги чемпіонів. Тож не дивно, що вони між собою раніше не перетиналися.

Прогноз

Букмекерські контори не сумніваються у новому успіху англійців. Але вони прагматичні, а гості досі мовчали – напрошується ставка на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 2,07).

Прогноз Sport.ua Астон Вілла 22 жовтня 2024
22:00
Болонья Тотал менше 2.5 2.07 Зробити ставку

По материалам

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»