Футбол

РБ Лейпциг – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Getty Images/Global Images Ukraine. Арне Слот

23 жовтня на «Ред Булл Арена» пройде матч 3-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «РБ Лейпциг» зустрінеться з Ліверпулем. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

РБ Лейпциг

Команда — молодий, за німецькими мірками проект, і на батьківщині його ненавидять. Дісталося останнім часом і Клоппу, що з 2025 року увійде до структури міжнародної франшизи. Але все це негативне ставлення не заважає бикам бути стабільно непоганими, особливо за нинішнього наставника, Марка Роза. Минулий сезон був, з одного боку, не піковим, але, з іншого, виграли гонку у дортмундської Боруссії за четверте місце. Зараз теж старт був непоганим, незважаючи на те, що влітку продали таких гравців, як Сімакан та Дані Ольмо. Де німці поки що провалюються, це в Лізі чемпіонів. Хоча розклад у них був важким – спочатку поступилися 1:2 Атлетіко в Мадриді, потім уже на своєму полі, 2:3 Ювентусу.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Ліверпуль

Клуб ще взимку оголосив, що з нього йде Клопп – той у персональному інтерв'ю сам зізнавався, що просто витратив усі сили. Насамкінець він виграв Кубок Ліги і повернув червоних у топ-3 АПЛ — і передав готовий колектив, що перебуває на ходу, наступнику, Слоту. Арне не особливо експериментував і змінював, та й улітку лідерів не відпускали і підписали лише Мамардашвілі та К'єзу, причому грузина щонайменше до 2025-го залишається в Іспанії. Як результат, мерсисайдці потужно стартували, з низки перемог. Щоправда, була й така осічка, як 0:1 удома з Ноттінгем Форестом. Але в Лізі чемпіонів англійці мають стовідсотковий результат: спочатку у вольовому стилі обіграли Мілан, потім оформив гросмейстерські 2:0 із Болонею.

Статистика особистих зустрічей

У 2021 році клуби грали в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. І тоді обидва поєдинки закінчилися перемогами англійців з ідентичним рахунком 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у німців навіть удома. Поки що Салах та компанія виглядають дуже впевнено – ставимо на те, що вони продовжать вдалу серію, зумівши перемогти і в Німеччині нового суперника (коефіцієнт – 1,84).

Прогноз Sport.ua РБ Лейпциг 23 жовтня 2024
22:00
Ліверпуль Перемога Ліверпуля 1.84 Зробити ставку

По материалам

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»