Футбол

Брентфорд – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Getty Images/Global Images Ukraine. Єгор Ярмолюк

5 лютого на «Брентфорд Ком'юніті» пройде матч 23-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брентфорд» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Брентфорд

Команда намагається активно поводитися на трансферному ринку. Зараз, по-перше, з'явилося кілька цікавих новачків. У Сівасспорі купили юного Юнуса Емре Конака, який у 18 років уже був основним у чемпіонаті Туреччини. А потім придбали Вальдімарссона, голкіпера Ельсфсборга та збірної Ісландії. По-друге, вдалося утримати Тоуні, який на тлі жорсткіших покарань за надмірні витрати став надто недоступним для британських грандів. Саме Айвен, який нарешті повернувся з дискваліфікації, голом зі штрафного допоміг здобути довгоочікувану перемогу бджілкам — над Ноттінгем Форест (домашні 3-2). Відзначився нападник м'ячем і з Тоттенхемом. Але там шпори виявилися сильнішими і забили на гол більше, забивши 3-2.

Манчестер Сіті

Клуб допустив цього сезону кілька осічок. Ще влітку по пенальті програли у Суперкубку Англії Арсеналу. Потім був ранній виліт із Кубка Ліги. Але загалом виходить у городян непогано. Вони додали до переліку своїх трофеїв Суперкубок УЄФА та титул клубного чемпіонату світу, а перше місце в групі Ліги чемпіонів сприймається вже за умовчанням. Непросто було з Тоттенхемом, але єдиний гол Аке вибив шпор із кубка Англії. Але, безперечно, пріоритетом залишається АПЛ. Невдалий відрізок наприкінці 2023-го дав перевагу конкурентам, але поступово підопічні Гвардіоли піднімаються все вище — попереду лише Ліверпуль. Очікувано не став проблемою і Бернлі: хлопцям Компані забили знову тричі і лише на 90+ хвилині Аль-Дахлі дозволили оформити типовий гол престижу.

Статистика особистих зустрічей

У 2021/2022 городяни двічі обіграли дебютанта. Але минулого сезону бджоли виявилися сильнішими і несподівано виграли обидва поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у бджілок. Тут погодимося з експертами та поставимо на городян при форі -1 гол (коефіцієнт – 1,615).

  • 8.40
  • 5.50
  • 1.50

Сделать ставку Зробити ставку

  • 8.44
  • 5.45
  • 1.45

Сделать ставку Зробити ставку

По материалам

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»