Хокей

Україна – Естонія – 0:0. Текстова трансляція. LIVE

ФХУ

Олімпійська квалификація. Група J. 3 тур.

Україна – Естонія – 0:0

Україна: Дяченко, Захарченко — Гребенюк, Пангелов-Юлдашев, Лялька, Мазур, Морозов — Мережко, Сисак, Пересунько, Трахт, Захаров — Чолач, Ратушний, Денискін, Фадєєв, Ворона — Андрейків, Куцевич, Панченко, Бородай — Коренчук

Естонія: Койтмаа, Вірро — Осіпов, Кулінцев, Фурса, Аррак, Рооба -= Коокмаа, Сільдре, Віртанен, Васьонкін, Александров — Лахесалу, Таммеорг, Кійк, Аппельберг, Юргенс — Лухт, Пузаков, Федоровіц, Романов — Ловков.

Сосновець (Польща)

____________________

11 лютого о 10:07 Сергій Рип’юк

В неділю, 11 лютого, відбудеться поєдинок третього етапу олімпійської кваліфікації, в якому зустрінуться збірні України та Естонії. Матч пройде у Сосновці (Польща), гра розпочнеться о 17:30 за Києвом.

  • Всі найяскравіші моменти бою доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Україна зробила перший крок для виходу, розгромивши Південну Корею (4:0), а потім створила сенсацію в грі з господарями майданчику, зігравши з поляками 2:2 і вигравши в серії булітів. Тепер все залежить від «синьо-жовтих» – для гарантованого виходу з групи їм треба перемогти Естонію. Естонці ж вже ні на що не претендують, оскільки посупилися в обох матчах, пропустивши по 4 шайби в кожному – 0:4 з поляками, 2:4 з Південною Кореєю.

Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку Україна – Естонія.

  • 1.06
  • 9.50

Зробити ставку Зробити ставку

  • 1.06
  • 9.50

Зробити ставку Зробити ставку

За матеріалами

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»