Футбол

Копенгаген – Ман Сіті. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Getty Images/Global Images Ukraine. Ерлінг Холанд

13 лютого на «Паркен» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якомe «Копенгагеy» зіграє проти «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Копенгаген

Команда – одна з наймолодших у країні. І при цьому найуспішнішою за останні десятиліття. Минулого року вдалося оформити свій уже 15-й титул. Не факт, до речі, що золото вдасться зберегти — невдало завершивши 2023 рік, у місцевій першості леви відкотилися на третє місце. До речі, зимова пауза в Данії з її погодно-кліматичними умовами затяжна і перший офіційний поєдинок на внутрішній арені там зіграють лише в інтервалі між двома поєдинками з англійцями. Втім, навряд чи Якоб Неєструп зі своїми підопічними всерйоз вірить у можливий прохід цього опонента. І так вийшло чудово: клуб на пару з Баварією вийшов зі своєї групи, залишивши за спиною не лише Галатасарай, а й Манчестер Юнайтед. Це і подарувало вихід до 1/8, що вже стало повторенням найкращого результату у 2010/2011. У попередньому циклі данці були лише четвертими у своїй групі.

Манчестер Cіті

Клуб у 2023-му році нарешті закрив свій давній гештальт, зумівши виграти Лігу чемпіонів. За цим були й інші міжнародні трофеї, нехай і не настільки статусні, але теж виграні вперше: Суперкубок УЄФА, клубний чемпіонат світу. При цьому на внутрішній арені цього сезону все складається не ідеально, і немає звичного відриву від конкурентів, навпаки, самі городяни були взимку в статусі наздоганяючих. Але, безперечно, Пеп серед інших завдань ставить і завоювання знову Вухатого. І восени на груповому етапі його підопічні взагалі не стикалися з якимись проблемами.

Статистика особистих зустрічей

У минулому циклі Ліги чемпіонів сторони грали між собою груповому етапі. І за 5-0 в Англії городяни обмежилися в Данії нульовою нічиєю.

Прогноз

Букмекерські контори практично не бачать інтриг навіть у цьому поєдинку. Але підопічні Гвардіоли вже давно знають, що важливим є загальний підсумок — можна спробувати ставку на перемогу господарів арени при форі +1,5 гола (коефіцієнт — 1,96).

  • 15.00
  • 7.30
  • 1.25

Сделать ставку Зробити ставку

  • 15.00
  • 7.29
  • 1.23

Сделать ставку Зробити ставку

По материалам

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»