Гандбол

Не без нервів. Жіноча збірна України з гандболу вдруге перемогла Ізраїль

Лише минулого четверга збірні України та Ізраїлю змагалися між собою на ігровому паркеті в словацькому місті Шаля. У тому матчі молода українська команда, у складі якої було одразу шість дебютанток, здобула важку перемогу з різницею в один гол. І ось, менш ніж через сорок вісім годин після закінчення першої зустрічі, команди провели на тому ж майданчику ще один поєдинок між собою.

Протягом майже усього ігрового часу збірна України вела у рахунку. Однак попри це поєдинок був напруженим. Ізраїльтянки постійно були десь поруч і не відставали більше ніж на п'ять голів. У кінцівці матчу перевага українок скоротилася до трьох пунктів. На щастя, наша команда не втратила пильність і довела гру до перемоги.

Збірна України набрала шість очок у чотирьох матчах відбору на чемпіонат Європи. Щонайменше на добу наша команда очолила відбіркову групу. Однак якщо Німеччина завтра переможе Словаччину, то поверне собі лідерство. Саме з цими двома збірними українкам належить зіграти у двох турах, що залишилися до завершення кваліфікаційного турніру. На чемпіонат Європи вийдуть команди, які посядуть перші два місця у групі.

Відбір на чемпіонат Європи-2024

Україна – Ізраїль – 32:28 (19:14)

Україна: Балог, Салтанюк — Смбатян (2), Соскида (5), Компанієць (1), Оржаховська, Когуч (3), Петрів, Дяченко, Краснянська (4), Науменко (1), Колодюк (3), Лакатош (4), Пойманова (4), Горільська (2), Нестеренко (3).

Ізраїль: Неземзон, Бен Зікрі — Гавза, Улзарі, Теплицька (2), Гербі (4), Шохам, Коен (1), Аклер, Лезінська (3), Іцак (1), Кріф, Ашурі (3), Шауль (6), Вакрат (7), Сторожук (1).

м. Шаля (Словаччина)

За матеріалами

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»